In 10 weken de billen waar je van droomt

Start direct

Kort en effectief

Met het Boost Your Booty Plan train je 10 weken lang 3 keer per week jouw benen, buikspieren en met name jouw billen.  De workouts duren maximaal 30 minuten en zijn zeer effectief. Iedere workout is uniek en gevarieerd.

Speciale Booty Bands

Bij het Booty Plan ontvang je drie weerstandsbanden zodat je jouw spieren kunt bijven uitdagen. Met meer dan 100 verschillende oefeningen geef jij de 'probleemzones' een boost en boek je hele mooie resultaten.

Wanneer het jou uitkomt

Met onze speciale app volg jij het Booty Plan en kun je zelf jouw voortgang bijhouden. Sport wanneer het jou uitkomt en doe de workouts waar je maar wilt het enige wat je nodig hebt is een matje en de booty bands.
booty plan

Pak je probleemzones aan

Welke vrouw wil het niet. Strakke benen, een platte buik en een mooie ronde bilpartij. In de sportschool doe je wel mee aan groepslessen en ben je soms in de fitnesszaal te vinden maar je hebt eigenlijk geen idee of je wel echt effectief traint.


Het doen van bilspier oefeningen in een sportschool voelt daarnaast ook niet prettig en comfortabel en je hebt al snel het gevoel dat andere mensen naar je kijken. 


Daarnaast vind je het ook gewoon lastig om echt een routine te vinden en met regelmaat te sporten. Je kids vragen veel aandacht en de dagen zijn binnen no-time gevuld met afspraken en to-do's.


Wat je mist is een consistent moment voor jezelf waarbij je je richt op het sterker en fitter maken van je lichaam. Je mist de juiste handvaten om je lichaam back in shape te krijgen en weet gewoon niet zo goed waar je moet beginnen.

booty plan

Na het Booty Plan

 • Zie je een nieuwe jij in de spiegel! Je benen zijn strakker, je billen hebben meer vorm en je buikspieren voelen vele malen sterker aan.
 • Heb je 100% meer energie en ben je fitter, strakker en slanker.
 • Zie je niet meer iedere week er tegenop om te sporten. Je weet nu wat sporten je kan brengen en dat geeft je motivatie om je sport routine te behouden.
 • Weet je voor eens en voor altijd welke oefeningen effectief zijn om je lichaam in shape te krijgen. Je bespaart jezelf dus een hele hoop tijd.
 • Gun jij jezelf meer tijd en weet je dat jezelf op nummer 1 zetten het beste is wat je je gezin kunt geven.

Hét BBB-programma

Buik

Iedere week ga je ook aan de slag met jouw core-stability. Niet alleen je buikspieren gaan we trainen ook jouw bekken en onderrug verdienen de aandacht om jouw algehele fitheid te vergroten en de kans op blessures te verkleinen. 
booty plan

Billen

De meeste aandacht van dit programma is gericht op het versterken en verstevigen van jouw billen. We spreken de type 2 spiervezels aan met speciale technieken, oefeningen en verschillende weerstandsniveau's.

Benen

Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Train je je bilspieren dan worden de beenspieren ook meegetraind en andersom. Heb je de wens om je lichaam terug in shape te brengen dan is het trainen van je beenspieren onmisbaar. 
Ik heb nooit eerder een sportroutine gehad en dit trainingsprogramma heeft ervoor gezorgd dat ik dit wel kreeg. Simpelweg omdat me duidelijk is wat me te doen staat. Ik plande de workouts in mijn agenda en het gaf me zo'n goed gevoel om te sporten. Ik had al mooie ronde billen, maar ze voelen na deze weken een stuk steviger en strakker. Heel fijn!
Barbara

Het programma heeft me zeker een strakker lijf opgeleverd. Daarnaast ben ik me ook fitter en sterker gaan voelen, waardoor ik beter in mijn vel zit. Over de booty bands ben ik erg enthousiast, dit zijn de eerste banden die ik gebruik die niet opkrullen, echt top! De workouts zijn laagdrempelig en effectief, maar ook pittig en uitdagend. Waar wacht je nog op? ;-) 

Kim
Het booty plan pakt precies die gebieden aan waar ik graag aan wilde werken. Dankzij de goed opgezette online workouts voelde het net alsof Charda in jouw kamer aanwezig is en je duidelijke instructies geeft. Dit in combinatie met de comfortabele booty bands zorgt echt voor een volledige workout, die je gewoon kan volgen vanuit huis. Super handig en flexibel! 
Claudia

Booty Bands

Bij het Booty Plan zijn de booty bands natuurlijk onmisbaar. En hoe leuk zijn ze met de verschillende (dieren)printjes. Iedere booty band heeft een ander weerstandsniveau. Je ontvangt er in totaal 3 inclusief handig opbergzakje.

BBB Workouts

In 10 weken ga jij je buik, benen en vooral billen optimaal en effectief trainen. Je doet dit 3 keer in de week. In totaal zijn er 30 workouts bij het Booty Plan inbegrepen. Alle workouts duren gemiddeld maximaal 30 minuten.

Speciale App

Het Booty Plan werkt samen met een gebruiksvriendelijke app waar je jouw eigen voortgang kunt bijhouden en een mooi overzicht hebt van alle workouts. Ook kan je via een online community inspiratie opdoen samen met andere deelnemers.

eBook

Als bonus ontvang je een eBook met alle uitleg over het Booty Plan en hoe jij een sportroutine creëert en behoud. We vertellen je alle geheimen over hoe jij je billen effectief traint.

Wat werk niet

 1. 30 Dagen challenges
 2. Te licht trainen
 3. Lange trainingen zonder effect
 4. Verkeerde oefeningen 
 5. Je onzeker voelen in een sportschool

Wat werkt wél

 • Gerichte en effectieve bilspieroefeningen
 • Variaties in weerstandsniveau aanbrengen
 • Korte en gevarieerde workouts die vol te houden zijn
 • Focus op progressieve overload 
 • Trainen vanuit huis waar je je zelfverzekerd voelt

Doe jij maar wat?

  Laten we eerlijk zijn, de meeste vrouwen voelen zich niet prettig bij het doen van bilspier oefeningen in een sportschool waarbij we het gevoel hebben dat iedereen naar ons kijkt. Daarnaast doen veel vrouwen maar wat. Squats, lunges en deadlifts in de hoop dat we strakker en sterker worden. Dat is nu verleden tijd met het 'Boost your Booty plan'.

  Het BBB-programma helpt jou om vanuit huis resultaatgerichte workouts uit te voeren waarbij je de bilspieren gericht en effectief traint. Geen 30 dagen challenges, geen verkeerde oefeningen meer uitvoeren en je vooral niet meer onzeker voelen in de sportschool.
€ 99 ,-
€ 59 ,-

Boost Your Booty Plan

 • Booty Band set met 3 weerstandsniveau's (t.w.v. €39,95) 
 • 20 workouts gericht op billen en benen (t.w.v. €35)
 • 10 workouts gericht op buik- rug en bekkenbodem  (t.w.v. €12)
 • Gebruiksvriendelijke app en online community (t.w.v. €9)
 • BONUS: eBook "de geheimen van een ronde bilpartij' (t.w.v. €5,95)

Hoe ziet het Boost Your Booty Plan eruit?

Het 'Boost Your Booty Plan' is een online BBB programma. Dit betekent dat je vanuit huis gericht aan de slag gaat met het trainen van je buik, benen en billen. De billen/booty krijgt het meeste aandacht in dit programma. In 10 weken willen we namelijk dat jij mooie, ronde en strakke billen creëert. Hiervoor geven wij meer dan 100 verschillende bilspier oefeningen die effectief en resultaatgericht zijn. Deze oefeningen zijn verwerkt in 30 online workouts die je via een speciale en gebruiksvriendelijke app kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Bij het Booty Plan worden er 3 Booty Bands geleverd die je gebruikt tijdens de workouts. Daarnaast kan je in contact komen met andere deelnemers in de online community en ontvang je als bonus het e-book (geheim van mooie, ronde en strakke billen).

Wanneer start het Boost Your Booty Plan?

Na je aanmelding kun je direct starten met het Booty Plan. Je ontvangt de inloggegevens en krijgt toegang tot het platform waar je alle workouts kunt bekijken en de eBooks kunt downloaden.

Wat zijn Booty Bands?

Booty Bands zijn grote elastieken. De 3 weerstandsbanden die je op deze pagina ook regelmatig afgebeeld ziet staan. Iedere booty band heeft een ander weerstandsniveau. Zo kan je afwisselen in jouw trainingsniveau en progressieve overload creëren om je buik, billen en benen te vormen en shapen. Bij de booty bands wordt ook een opbergzakje geleverd.

Kan ik de Booty Bands ook los kopen?

Ja, dat kan. Je shopt de Booty Bands via believein.nl/shop

Hoe speel ik de online workouts af?

Vanuit de app met jouw persoonlijke account kun je alle workouts bekijken. Dit kan via de tv, computer, tablet of telefoon. Iedere week heeft een uniek thema en bestaat uit 3 workouts. Je voortgang wordt bijgehouden en na het doen van een workout kan je deze 'afstrepen'.

Hoe lang duren de workouts?

De workouts zijn gericht op vrouwen met een druk gezinsleven die graag vanuit huis sporten. Om die reden duren de workouts niet langer dan 30 minuten. Dit is zonder een warming up en cooling down. Uiteraard bieden we deze ook aan in het trainingsprogramma.

Hoe lang blijven de workouts beschikbaar?

Onbeperkt! Het programma duurt 10 weken. De beste resultaten behaal je als je het programma ook op dit tempo volgt (3 keer in de week). Mochten er onverhoopt toch andere dingen spelen dan kan je het Booty Plan dus doen wanneer je wilt.

Heb ik zelf nog materialen nodig?

Ja, een (yoga)matje is onmisbaar tijdens het doen van de BBB workouts. Soms maken me ook gebruik van een bank of stoel. Daarnaast adviseren we ook om sportschoenen aan te trekken met een goede demping.

Kan ik in 10 weken echt rondere billen krijgen?

Dit is zeker mogelijk maar hangt van verschillende factoren af zoals leeftijd, inzet, lichaamssamenstelling, voedingspatroon en trainingsfrequentie. In de online community is er ruimte voor vragen en helpen wij jou graag verder met het creëren van een sportroutine en gezonde levensstijl.

Hoe verloopt het betalingsproces?

Je betaalt eenvoudig met iDeal. Na je betaling verwerken wij je order. De Booty Bands worden binnen 5 werkdagen verstuurt.