powerband shape plan

Powerband Shape Plan (2.0)

Voor de vrouw die meer sportiviteit in haar leven wilt 

In jouw beste shape vanuit je woonkamer

Tegenwoordig zijn we altijd druk, druk, druk. Op een dag zijn er zoveel dingen te doen en het lijkt er soms op dat je takenlijst per dag alleen maar groter wordt in plaats van kleiner. In je hoofd kan het zo nu en dan ook een chaos zijn en diep in je hart weet je het. Om beter in je vel te zitten zal je bewust meer tijd voor jezelf moeten maken. 


Wil jij?

 • Resultaatgericht sporten
 • Jouw gehele lichaam shapen (buik, billen, benen, armen)
 • Sporten met een duidelijke planning en ijzersterk doel
 • Meer rust, tijd en balans binnen het gezin
 • +/- 500 gram per week afvallen


Doe dan mee met het Powerband Shape Plan.


Vier weken lang ga jij drie keer in de week sporten. Daarbij ontvang je 12 workout video's die je vanuit huis kunt doen. Dit alles met de Believe in Powerband. Dé trainingstool om jouw lichaam weer krachtig en fit te krijgen. Buik, billen, benen, armen. Alles kun jij trainen met deze powerband. 


De workouts hebben een duidelijke opbouw die ervoor zorgen dat jij je kracht, uithoudingsvermogen mobiliteit en stabiliteit ontwikkelt om in jouw beste shape te komen. Je sport resultaatgericht en geeft iedere workout weer een nieuwe trainingsprikkel aan je lichaam. Ook als je een beginnende sporter bent is dit plan geschikt voor jou.


Maar dat is nog niet alles....

Sporten met resultaat

Wat zeggen anderen....

Een goede start van een nieuw jaar was het zeker. Het Powerband Shape Plan is een echte aanrader, zeker in deze gekke tijd met corona. Heerlijk sporten vanuit huis. Het waren echt wel pittige trainingen, maar wat een voldoening heb je na zo'n training. En wat je allemaal wel niet kan met de powerband, super leuk om op deze manier te ontdekken. Enorm bedankt voor je gezellige positieve lessen, het was erg fijn :-)
Merel den Hartog

Het Powerband Shape Plan kwam voor mij op het goede moment. Mede door het thuiswerken was ik helemaal uit m’n ritme en kon ik me nog moeilijk motiveren voor mijn sportroutine. Door dit programma had ik weer een stok achter de deur, en ik voel me na vier weken zoveel energieker. De workouts zijn gevarieerd en kun je allemaal inplannen wanneer het jou uitkomt. De voedingscursus geeft daarnaast extra houvast om in vier weken tijd een positieve verandering door te maken in je sportroutine en voedingspatroon. Ik kan Believe in en het Powerband Shape Plan van harte aanraden!


Anneloes van Rees
Afgelopen maand het Powerband Shape Plan gedaan met 2 vriendinnen. Wat een onwijs tof programma met veel diversiteit. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.. verschillende vormen van trainen om je spieren een trainingsprikkel te geven, wauw! Ik voel me sterker en krachtiger. Het is heerlijk om op deze manier met je lijf bezig te zijn! Lieve Charda bedankt voor je goede uitleg en workouts.
Lou Life

Powerband Shape Plan 2.0

12 workout video's

Het Powerband Shape Plan is geheel vernieuwd. Vier weken lang ga jij drie keer in de week sporten. Daarbij ontvang je 12 workout video's die je vanuit huis kunt doen. De workouts hebben een duidelijke opbouw die ervoor zorgen dat jij je kracht, uithoudingsvermogen mobiliteit en stabiliteit ontwikkelt om in jouw beste shape te komen. 

Powerband t.w.v. €14,95

Het hele shape plan voer je uit met de Believe in powerband. Een elastiek waarbij je zelf de weerstand kunt bepalen (tot max 15 kg). Ideaal als je een beginnende of getrainde sporter bent. Je krijgt de powerband bij het shape plan thuis bezorgd.

Online Community

Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je je niet hoeft te bewijzen. Het gevoel hebben dat je er mag zijn en dat je voor jezelf mag kiezen. Samen helpen we elkaar met de ups en downs die we allemaal tegen komen bij het creëren van een duurzame leefstijl. 

BONUS

Powerband Shape Plan (1.0) t.w.v. €59,-

Als bonus ontvang jij ons allereerste Powerband Shape Plan t.w.v. €59,-. Ook dit Shape Plan omvat 12 workout video's en is een losstaand trainingsprogramma. Koop je dus het PSP 2.0 dan ontvang je er een extra trainingsprogramma bij! Mooie deal ;)

eBook + Digitale Planner t.w.v. €19,-

Wat je niet plant doe je niet. Daarom ontvang je een digitale planner waarbij jij zelf de workouts per week kunt inplannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Op deze manier ga jij de commitment met jezelf aan en zet je actie om in resultaat!
12x
unieke en gevarieerde workouts
200+
vrouwen gingen je voor
500 gr
per week afvallen
"Ik heb nu structuur gevonden in het sporten"


In december kwam ik het Powerband Shape Plan tegen op Instagram. Ik was al een tijdje pogingen aan het doen om het sporten weer op te pakken. Het lukte mij zelf niet. Dus toen ik het voorbij zag komen dacht ik, dit zetje heb ik nodig!


Ik heb een ziekte waardoor ik een haarwerk draag. Gelukkig groeit mijn haar weer en hoop ik deze zomer met een kort kapsel rond te huppelen. Om helemaal lekker en zelfverzekerd in mijn vel te zitten wil ik er graag wat zwangerschapskilo's kwijtraken en dat was dus een goed doel.


Het was zo fijn dat de workouts gewoon vanuit thuis konden en de online community geeft echt een stok achter de deur. Ook gaf Charda hele goede tips tijdens de workouts én in de mail. Mij heeft de tip om de workouts in te plannen in mijn week, mij het meeste geholpen.


Het Shape Plan heeft mij opgeleverd dat ik nu structuur heb gevonden in het sporten. En na 4 weken ben ik vetmassa kwijt en heb ik spiermassa opgebouwd. Bij mijn heupen ben ik 3 cm kwijt.


Dus heb je dat zetje nodig of weet je niet waar je moet beginnen. Dan is het shape plan zeker een aanrader!
Marloes Thomassen

Wat levert het je op?

 • +/- 500 gr gewichtsverlies per week
 • Een krachtiger, strakker en fitter lijf
 • Meer rust, tijd en balans binnen het gezin
 • Een duidelijke planning en ijzersterk doel
 • Een trainingstool die je overal mee naar toe kunt nemen
 • Een gezond lichaam en sterke mindset 

Zet jij jezelf en je gezondheid op nummer 1

€ 67 ,-
€ 57,-

Powerband Shape Plan 2.0

 • 12 Effectieve en resultaatgerichte workouts van 30 minuten
 • Shape je ichaam met meer dan 100 oefeningen voor buik, billen, benen en armen
 • Praktische oefeningen voor het versterken van je bekkenbodemspieren
 • Gebruiksvriendelijke app voor het bijhouden van jouw voortgang
 • Powerband t.w.v. €14,95
 • BONUS: Powerband Shape Plan 1.0 - Ontvang ook ons eerste online trainingsprogramma met 12 workouts van 60 minuten
 • BONUS: eBook + Digitale Planner

  Met de code POWERBANDNIETNODIG ontvang je €10,- extra  korting mocht je deze al in je bezit hebben. Je ontvangt dan enkel de workouts video's in jouw persoonlijke account.

FAQ

Powerband Shape Plan

Hoe ziet het Powerband Shape Plan eruit?

Het Powerband Shape Plan 2.0 is een online trainingsprogramma waarbij je 4 weken lang 3 keer in de week gaat sporten om jouw lichaam in shape te krijgen. Dit alles doe je met de Believe in powerband die je na het bestellen van het Shape Plan thuis krijgt opgestuurd. De workouts duren gemiddeld 30 minuten inclusief een warming up en cooling down. De workouts vind je terug in een speciale omgeving waarvoor jij een persoonlijk account krijgt. Zo kun je inloggen en de workouts op je computer bekijken of via de speciale app. Ook kun je de workouts afvinken wanneer je deze hebt voltooit. Heel handig om je voortgang bij te houden. In de omgeving kom je ook bij de community waar je in contact kunt komen met andere deelnemers mocht je dit extra motiveren en een steuntje in de rug geven. Hier kun je ook altijd je vragen stellen aan Charda die je met alle plezier helpt.

Voor wie is het Powerband Shape Plan?

Voor vrouwen / moeders die hun sportroutine willen oppakken met een duidelijke planning en ijzersterk doel. Voor vrouwen die resultaatgericht willen sporten en zichzelf en hun gezondheid op nummer 1 willen zetten. Voor vrouwen die hun lichaam graag weer terug in shape zien.

Wanneer start het Powerband Shape Plan?

Wanneer jij wilt! Je kunt direct starten na aankoop van het Powerband Shape Plan. Je kunt het programma mét Powerband aanschaffen, deze sturen we binnen 2-3 werkdagen naar je toe. Heb je al een Powerband in huis? Dan kun je het online programma ook zonder powerband bestellen. Na je aanmelding ontvang je direct de inlog codes voor jouw persoonlijke account om in de speciale workout omgeving te kunnen komen.

Hoe zien de workouts eruit?

De workouts zijn te volgen voor zowel de beginnende als getrainde sporter. De workouts kunnen een thema hebben waarbij we bijvoorbeeld focussen op een bepaalde spiergroep zoals de billen of benen. Een workout kan ook bestaan uit een Full Body training waarbij alle spieren worden getraind. Belangrijk om te weten is dat geen één workout hetzelfde is. We houden van gevarieerde en unieke trainingen! Het Shape Plan heeft een wekelijkse opbouw waarbij we het lichaam iedere keer opnieuw een trainingsprikkel geven. Dit wordt ook wel progressieve overload genoemd. De workouts zijn dus zo ingericht dat jij je grenzen durft op te zoeken en op deze manier je spieren versterkt en een strakker lichaam creëert.

Wat is het verschil tussen het Powerband Shape Plan 1.0 en 2.0?

Vanaf 1 maart 2022 is het Powerband Shape Plan compleet vernieuwd. We hebben 12 nieuwe workouts opgenomen met full body, upper body en core (buik en bekkenbodem) trainingen. Als bonus ontvang je bij het PSP 2.0 ook nog eens het PSP 1.0. Dit online trainingsprogramma omvat ook 12 workouts. Het grote verschil is de duur van de workouts. Bij het PSP 1.0 duren de workouts gemiddeld 60 minuten. Bij het PSP 2.0 duren de workouts gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Hoe lang blijven de workouts beschikbaar?

Voor dit programma blijven de workouts levenslang beschikbaar. Je kunt het Shape Plan dus volledig op je eigen tempo uitvoeren waar en wanneer het jou uitkomt en na een tijdje weer eens opnieuw doen.

Kan je binnen 4 weken echt een strakker en slanker lichaam krijgen?

Alles kan met de juiste inzet. Daarom is het belangrijk jezelf van te voren af te vragen wat je graag wilt bereiken in deze 4 weken. Het eBook en de digitale planner geven je tools mee om een goede kickstart te maken en de community zorgt ervoor dat je de motivatie blijft vasthouden. De combinatie van 3 keer in de week sporten en het aanscherpen van je voedingspatroon ertoe leiden dat je per week +/- 500 gram afvalt.

Hoe verloopt het betalingsproces?

Je betaalt eenvoudig met iDeal. Na je betaling verwerken wij je order. De powerband wordt binnen 2-3 werkdagen verstuurt.