believe in club

Elke week sporten, ook jij kan dat!

Vergeet de hypes en quick fixes die ervoor zorgen dat je je tijdelijk beter voelt. Train samen met mij twee keer per week en ervaar zelf hoe energiek en krachtig jij je kunt voelen door een consistente sportroutine!


(Ook als je al langer dan 6 maanden niet hebt gesport)

Je begrijpt dat regelmatig sporten tal van voordelen biedt voor je lichaam. Toch heb je momenteel moeite om het consequent in je dagelijkse leven te integreren.

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met sporten, maar je zit met de vraag hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

Die drempel

Er lijkt een drempel te zijn die het jou moeilijk maakt om daadwerkelijk het sporten opnieuw te beginnen.

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je het sporten in jouw leven kunt integreren

Je zoekt een toegankelijke manier om sporten op een consistente basis terug in je leven te brengen, terwijl je de geschikte workouts krijgt om dit in je eigen tempo te kunnen uitvoeren.

Ervaar je een gebrek aan energie, ben je uitgeput na een dag, heb je last van stemmingswisselingen, stress en voel je je gewoonweg niet goed in je eigen lichaam?

Ik wil je helpen om vanaf vandaag jouw gezondheid op de eerste plaats te zetten. We denken vaak dat we dit al doen, maar als ik om me heen kijk, zie ik een andere realiteit. Hoe vaak beantwoorden we toch nog dat ene mailtje of telefoontje voor het werk? Hoe vaak belanden we na een dag zittend werk opnieuw op de bank? Hoe vaak gaan we later naar bed dan we eigenlijk van plan waren? Hoe vaak zeggen we écht 'nee' tegen anderen wanneer we wat tijd voor onszelf nodig hebben? En laten we eerlijk zijn...wanneer is de laatste keer dat jij hebt gesport?


Het is haalbaar om, ondanks een druk (gezins)leven, jezelf en je gezondheid op de eerste plaats te zetten.

Weet je niet precies hoe? Lees dan vooral verder.

Door vanaf dit moment te focussen op duurzame beslissingen en samen met mij twee keer per week te bewegen, zul je een positieve en blijvende transformatie in je lichaam en gedrag ervaren.

charda

Hi ik ben Charda! Drie jaar geleden, toen mijn dochter geboren werd, raakte ik het evenwicht in mijn leven volledig kwijt. Hoewel ik wist hoe belangrijk sporten voor me was, slaagde ik er simpelweg niet in om dit wekelijks in mijn levensstijl op te nemen.

Mijn slaap was slecht, ik had moeite om voor mezelf te kiezen, was prikkelbaar en voelde me na een dag vaak uitgeput. Je zou denken dat dit normaal is met een baby, maar zelfs na een jaar hield het aan.

Ik zat niet goed in mijn vel en wist dat er iets moest veranderen. Dat begon met het kiezen voor mezelf. Ik wilde mezelf en mijn gezondheid weer op de eerste plaats zetten, zodat ik ook beter voor de mensen om me heen kon zorgen.

Niets egoïstisch aan maar die overtuiging had ik toen wel. 

Ik hervond mijn sportroutine in online workouts die ik thuis kon doen. Er zijn immers talloze workouts te vinden op YouTube. Deze thuisworkouts verlaagden de drempel voor mij aanzienlijk. Ik hoefde nergens heen en het kostte me weinig tijd. De workouts duurden meestal 20 tot 30 minuten.

Als sportcoach miste ik echter structuur en opbouw. Ik zocht wekelijks naar losse workouts die me aanspraken, wat meer tijd kostte en niet alle workouts waren even goed. Daardoor kreeg ik al snel het gevoel dat ik tijdens het sporten maar wat deed - en dat kan natuurlijk niet als sportcoach!

Met meer dan 15 jaar ervaring in het geven van (outdoor) workouts, weet ik precies waar vrouwen behoefte aan hebben. En nu ben ik eindelijk klaar om de Believe in Club te lanceren: een plek waar jij jezelf op de eerste plaats zet!


Consistentie

Compacte en efficiënte workouts, met als basisprincipe minstens twee keer per week sporten.

Eigen trainingsniveau

Stimulerende workouts geschikt voor elk niveau, met een wekelijkse variatie die zorgt voor meer energie.

Speciaal voor vrouwen

Oefeningen gericht op het vrouwelijke lichaam met speciale aandacht voor techniek.

De Believe in Club staat voor het maken van duurzame keuzes. Ik moedig je aan om wekelijks minimaal twee keer een sportieve workout van 30 minuten te doen. Online, wanneer het jou uitkomt, comfortabel vanuit je eigen huis.

Val niet opnieuw in de valkuil van het zoeken naar dé oplossing om gewicht te verliezen, slanker te worden en je beter in je vel te voelen. Er is niet één manier die voor iedereen werkt. Er bestaat wel een succesformule, en daar ga ik je bij helpen.

Ik zorg ervoor dat je je comfortabel en goed voelt door te kiezen en in jezelf te geloven. Want dat is wat je vanaf nu mag gaan doen! Zet jezelf en je gezondheid op de eerste plaats, zodat je fitter, slanker en zelfverzekerder wordt.

€7,99 p.m.

Sluit je aan bij de Believe in Club

Elke week sporten, ook jij kan dat! Zet vanaf nu jezelf en je gezondheid op nummer 1. Sport consistent 2 keer in de week om een blijvend gezond, fit en energiek lichaam te creëren. 


  • Iedere week 2 nieuwe workouts van 30 minuten die je op je eigen tijd kunt uitvoeren
  • Maandelijkse challenges voor extra focus op jouw gezondheid
  • Techniek workouts om altijd veilig te trainen en de beste resultaten te behalen
  • Gebruiksvriendelijke app en online community met gelijkgestemde vrouwen

Praktische informatie over het membership:

- Word jij lid van de Believe in Club dan betaal je de eerste maand direct met iDeal

- De volgende maanden zal de betaling verlopen via automatische incasso 

- Opzeggen kan ieder moment (zonder opzegtermijn) met 1 druk op de knop

Jouw reis naar een wekelijkse sport routine start met....

1. De juiste mindset

Voordat je überhaupt besluit om je aan te sluiten bij de Believe in Club is het belangrijk om te beseffen dat wat je tot nu toe hebt gedaan blijkbaar niet voor je werkt. Je hebt bepaalde eet- en beweeggewoontes ontwikkelt waardoor je je zo voelt als nu. Om dat te doorbreken wil je gaan beseffen dat je door vanaf nu duurzame keuzes te gaan maken je een blijvend fit en gezond lijf gaat creëren. En dat begint bij jezelf op nummer 1 zetten. 

2. Focus op jezelf

Wanneer je start met jouw nieuwe sport routine is het belangrijk dat je ook echt de commitment voelt om 2 keer in de week te komen opdagen. Je zult alleen gaan veranderen als ook jouw gedrag verandert en dat begint door in actie te komen. Ook als je een keer geen zin hebt. Ook als je geen motivatie voelt. Het draait bij Believe in om het creëren van gewoontes. 

3.Geduldig zijn

In een maatschappij waar alles steeds sneller gaat en beter moet is dat voor jouw lichaam compleet het tegenovergestelde. Duurzame gewoontes creëren hebben tijd nodig. Verwacht niet dat je binnen 3 weken meteen het lichaam hebt wat je voor ogen hebt (zoals veel bedrijven je wel willen doen geloven). Ga stap voor stap aan de slag met jouw sport momenten en dat mooie, slanke lijf volgt vanzelf!

Kies jij vanaf vandaag voor je gezondheid en ga je wekelijks 2 keer in de week sporten dan verbeter jij je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

€7,99 p.m.

Sluit je aan bij de Believe in Club

Elke week sporten, ook jij kan dat! Zet vanaf nu jezelf en je gezondheid op nummer 1. Sport consistent 2 keer in de week om een blijvend gezond, fit en energiek lichaam te creëren. 


  • Iedere week 2 nieuwe workouts van 30 minuten die je op je eigen tijd kunt uitvoeren
  • Maandelijkse challenges voor extra focus op jouw gezondheid
  • Techniek workouts om altijd veilig te trainen en de beste resultaten te behalen
  • Gebruiksvriendelijke app en online community met gelijkgestemde vrouwen

Door het wekelijks doen van de Believe in workouts leer je alles over...

Basisoefeningen

Je zult ervaren dat iedere workout gevarieerd is bij de Believe in club. Wel bestaan er een aantal basisoefeningen die belangrijk zijn om goed onder de knie te krijgen zodat jij alles uit jouw sportmoment kunt halen. 

Effectief sporten

Ik leer jou om verantwoord en effectief te trainen. Ik geef je tips hoe jij de juiste spieren aanspant. Ik leer je om de juiste intensiteit toe te passen. Het juiste tempo. De beste houding. Hoe je je ademhaling gebruikt en ga zo maar door. 

De juiste techniek

Natuurlijk kan ik jou niet zien tijdens het doen van de workouts. Mede daarom is het ook zo belangrijk dat er veilig wordt getraind. Iedere workout besteden we daarom aandacht aan de juiste techniek uitvoering. 

Trainingsniveau

Je leert om op jouw eigen niveau de oefeningen toe te passen. Waar je in de sportschool geen idee hebt wat je moet doen bij een 'lastige' oefening. Geef ik je altijd opties en tips mee om op jouw intensiteit te sporten. 

Believe in Club

Wat is de Believe in Club?

De Believe in Club is een online sport community voor gelijkgestemde vrouwen. Vrouwen die een druk (gezins)leven hebben en het lastig vinden om het sporten voor een langere periode ook echt vol te houden. De Believe in Club geeft jou een sterke basis. Iedere week verschijnen er 2 nieuwe workouts online die je inplant en gaat doen. Wij willen en zullen je motiveren maar je moet zelf in actie komen. Dit is de essentie van de Believe in Club. Daaromheen zullen er regelmatig challenges plaatsvinden en willen wij een hechte community zijn met vrouwen die elkaar inspireren en motiveren zichzelf en hun gezondheid op nr1 te zetten.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Ja, je kunt eenvoudig je lidmaatschap beëindigen door een mail te sturen naar charda@believein.nl of door in de app met 1 druk op de knop aan te geven dat je wilt stoppen. We hanteren geen opzegtermijn. Je kunt dus altijd stoppen wanneer je wilt

Zijn de workouts geschikt voor na een zwangerschap?

Ja, de workouts zijn zeker geschikt wanneer je na de zwangerschap vanuit huis het sporten weer wilt oppakken. Let er wel op dat deze workouts voor iedereen worden gemaakt en niet specifiek voor jou als persoon. Ieder lichaam is anders dus wanneer je van de verloskundige groen licht hebt gehad om na 6 weken weer te sporten luister dan altijd goed naar je lijf en doe oefeningen die bij jou niveau van trainen passen. Ik geef hier ook altijd tips over tijdens de workouts.

Zijn de workouts geschikt voor iemand die een hele slechte conditie heeft?

Een slechte conditie, overgewicht, onzeker om lid te worden van een fysieke sportschool. Allerlei redenen om het sporten uit te stellen. Er komt geen beter moment voorbij om wel te starten met sporten. Dat moment is vandaag! Voor slechts €7,99 ben je een maand lid, ontvang je sowieso 8 workouts en kun jij ervaren of dit workouts zijn die bij jou passen of niet. Zet die stap en zet je gezondheid op nummer 1!

Hoe lang blijven de workouts beschikbaar?

Iedere week op zondagavond 00.00 verschijnen er 2 nieuwe workouts online die jij de aankomende week kunt doen waar en wanneer je wilt. Deze workouts blijven nog 2 weken actief en zullen daarna verdwijnen. We willen voorkomen dat vrouwen bijvoorbeeld een week niet sporten om vervolgens alle workouts in 1 week in te halen. Het gaat er juist om dat je iedere week 2 momenten de tijd neemt voor jezelf en je gezondheid.

Heb ik ook materialen nodig voor deze workouts?

De workouts zijn gevarieerd. Soms heb je materialen nodig en de andere keer weer niet. De materialen die wij tijdens de workouts gebruiken zijn veelal lichte dumbbells (2 tot 3kg), resistance bands en booty bands. Na aanschaf van jouw online membership doen wij je ook een leuk bod om direct de juiste materialen in huis te hebben!

Mijn vraag staat er niet bij?

Mail je vraag naar charda@believein.nl

Elke week sporten, ook jij kan dat!